Hoe repareer ik een kapotte LCD of CRT

Televisie reparatie Den Haag

Of u nu een defecte LCD of CRT televisie heeft, of een kapot plasma scherm, LCD of CRT beeldbuis of een ouderwetse RCA kabel of satelliet TV, u bent bij ons aan het juiste adres. Randstad Televisie reparaties kunnen uw TV weer tot leven brengen.

Natuurlijk is televisie slechts een deel van wat zij bieden. Documentaire video, audio en muziek kunnen ook een probleem zijn met uw televisie. Om deze problemen op te lossen is meestal een component nodig. Een luidspreker trek of airconditioner, of soms zelfs de modem zelf kan het probleem zijn.

Storingen kunnen worden veroorzaakt door een defecte ventilator in het toestel, of de toestand van de ventilatieopeningen, of zelfs de stroomtoevoer. De luchtstroom in het toestel is belangrijk voor elke televisie-installatie, maar wat nog belangrijker is, het is de levensduur van uw televisie. Als de regels niet worden gevolgd, kan de lucht in de buis opdrogen, met het gevreesde wazige beeld als gevolg.

Diagnosekosten variëren afhankelijk van het probleem en kunnen oplopen van ongeveer 85 tot 400 Euro. De gemiddelde kostprijs om een defecte LCD te herstellen ligt rond de €150. De gemiddelde kosten om een defecte CRT televisie te repareren is ongeveer €300. De gemiddelde reparatiekosten voor een beschadigde CRT zijn ongeveer €150.

De beste manier om uw investering in een televisie te beschermen is deze zelf te repareren. Een paar handleidingen en video’s kunnen u laten zien hoe u een beschadigde LCD of CRT kunt repareren.

Ter vervanging van uw oude TFT-monitors zijn verschillende soorten inputs beschikbaar. Deze zijn verkrijgbaar bij Video Equipment, dat zijn eigen reeks fabrikanten heeft. Ga op uw gemak na welke fabrikant de beste kwaliteit levert en het ruimste aanbod aan ingangen heeft.

LCD-projectoren worden gewoonlijk op de stations aangesloten via het gebruik van DVI- of VGA2010 -ingangen, en het meest gebruikelijke type invoerapparaat is een component-matrixeenheid die de signalen van de muis of het toetsenbord van de computer omzet in de beeldbeelden die u op het scherm ziet. U kunt het ook aansluiten op de DVD- of CD-speler om films te bekijken.

Zolang u over de vereiste apparatuur beschikt, is het niet nodig om extra externe apparaten aan te schaffen. Een eenvoudige remedie is het repareren van de oude TV. Als uw computer een blauw scherm vertoont of andere aanwijzingen dat u problemen heeft met uw TV, moet u een deskundige technicus raadplegen voor een reparatie.

Nu u iets meer weet over welke soorten ingangen er voor uw reparatie beschikbaar zijn, kunt u beslissen wat de beste aanpak voor uw reparatie is. Het oplossen van problemen kan tijd kosten. Een goede reparatie kan u geld besparen, maar een slechte reparatie kan u op de lange duur alles kosten.

Lees meer:
tv reparatie Zoetermeer
tv reparatie Den Haag
televisie reparatie Den Haag