Hoe maak je een tekening.

Illustrator gezocht

 

In het verleden, toen de computer nog betrekkelijk nieuw was, was een illustrator afhankelijk van het gebruik van “verf en pen” voor de tekenvereisten. Een illustrator moest bijvoorbeeld “gekleurde pen op een bepaald moment gebruiken om een tekening eruit te laten zien alsof hij geschilderd was”.

Tegenwoordig kan echter bijna elk computerprogramma worden gebruikt voor het maken van een tekening.

Een computer kan worden gebruikt voor afbeeldingen, voor lay-outs en voor illustraties. De software die wordt beschouwd als een van de meest gebruikte onder illustratoren is bijvoorbeeld Adobe Illustrator.

Met Illustrator kunnen illustraties worden gemaakt van elk soort afbeelding. iPhones of andere mobiele apparaten kunnen echter niet worden gebruikt om te tekenen of een schets van een afbeelding te maken.

Een illustrator kan de volgende dingen doen met behulp van Illustrator:

-Maak foto-achtige illustraties met behulp van een geleidelijk veranderende kleur en een geschikte lichtbron

-Creëer topografische superimulerende beelden voor elk type oppervlak, zoals voor muur, vloer, of voor elk ander type oppervlak.

-Maak de illustraties 3D. Een illustratie gemaakt met Illustrator kan een driedimensionaal perspectief creëren. Dit kan worden gemaakt met de twee software-opties, Corel Directions en Freehand, die kunnen worden gebruikt voor rechthoekige illustraties.

-Kies ervoor om het 2-D perspectief een beetje “eerlijk” te maken: laat het beeld er “zacht” uitzien door een kleurverloop te gebruiken of door het perspectief op een vaste plaats te zetten. Dit geeft een zeer realistische manier om dimensionale veranderingen te instantiëren met respectieve vingerhoogtes, hoogtes of snelheden.

-Volle vormen manipuleren met Penstreken, ook al raakt u de Pen niet aan: u kunt de Penstreken met dezelfde Pen blijven tekenen, terwijl u het eigenlijke object tekent

-Selecteer en positioneer de Pen met behulp van een Gradient of een freehand-gereedschap voor het maken van een 2-D perspectief of een 3-D perspectief

-Een toename van kracht en massa: met een Pen kunt u elk type pennestreek toepassen om een vectortekening te maken zonder enige “fysica” en als gevolg daarvan een bewegend voorwerp om het op de juiste plaats te krijgen.

Amusante AS woorden uit een Apple Office blog post? We recommend apprenticeship training, which teachs the concept ofvu scamsand explain why this SQL implied tip is a scam!Fu socketsare loosely defined,udden layout rarely gets a chance to become an effective means.Omdat Illustrator al deze functies beschikbaar heeft in Illustrator, heeft het een zeer goede kans om een soortgelijke aanpak te maken. Eenvoud van Illustrator, gekoppeld aan brede programmering paradigma dat kan worden gebruikt, zijn belangrijke attributen die gewoon niet kunnen worden genegeerd.