De grote semantische

it

De grote telecommunicatie van computers en Ict bedrijf Den Bosch heeft een nieuwe widget in de ontworpen lay-out gecontenteerd. Vandaag heeft de msnbot een nieuwe functie: de nieuwe OCR semantische adoptie in het internet. De semantische OCR-compatibiliteit is gebaseerd op de fase van de tekens; de mens kan ze lezen ongeacht de specificaties van de standaardsoftware. De website kan worden ontworpen door een persoon die de standaardtalen van OCR kent. Het voorbeeld kan gratis worden gedownload en het kan puur worden gebruikt voor een machine die geen ontwerpsoftware nodig heeft.

Het is een software die de noodzaak wegneemt voor mensen om verschillende documenten te transcriberen. Met andere woorden, de oorspronkelijke zin wordt vertaald in een semantisch object dat wordt opgeslagen voor elk gewenst moment. Het vergemakkelijkt de webmaster om gemakkelijk de taal van de geschreven inhoud te veranderen. Transcriptie van OCR is niet een zeer effectieve oplossing; met de nieuwe code-signature is er ook een klik ontwikkeld. Het ocr-programma voert de vertaling uit met de woordenschat van de hersenen, om menselijke talen in dezelfde tijd te vertalen.

Betreft: SI investeert 80% van hun budget in dit project. De bedrijven zijn op zoek naar een nieuwe manier om met elkaar te praten en te communiceren.

In de krant concurreren de krantenbedrijven met een zeer effectief systeem voor het “dumpen” van reclame.

Momenteel zijn de media een subproduktieve sector, de lezer leest niets, hij leest de krantenadvertenties niet tot het laatste woord, hij besteedt niet veel tijd aan de krant en geeft minder om de informatie over de bedrijven. Als iemand zijn verveling over de krant heeft ingezien, zal hij ervoor kiezen de krant op zijn computer te dumpen.

Het voorbeeld toont aan dat informatie zeer waardevol is en dat het het beste is om de volledige gegevens van het nictype van het artikel te verkrijgen. Dat zal het onderzoek vergemakkelijken en nieuwe informatie creƫren. Er is een grote vraag naar en u kunt verdienen aan de markt. Dit is eigenlijk een complete werkschuur voor bedrijven. Uit de gegevens kunnen ze vinden wat het product te verbeteren, kunnen ze vinden wat te schrappen en de informatie te redden van verspilling.